اردبیل قطب شهرک‌های گلخانه‌ای کشور می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۳۳۶۸۴۰

اردبیل قطب شهرک‌های گلخانه‌ای کشور می‌شود

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: بزرگترین گلخانه کشور با مساحت ۱۶۰۰ هکتار در اردبیل وجود دارد و با عملیاتی شدن طرح ۲۵۰۰ هکتاری شهرک شیلاتی و گلخانه‌ای دیگری که استاندار اردبیل دنبال می‌کند اردبیل به قطب شهرک‌های گلخانه‌ای کشور تبدیل می‌شود.

اردبیل قطب شهرک‌های گلخانه‌ای کشور می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، پیمان اسکندری شامگاه دیشب در پنل تخصصی جهادکشاورزی در همایش بین المللی سرمایه استان اردبیل اظهار کرد: تنها راه گذر از چالش‌های خشکسالی، ناترازی انرژی و خنثی کردن تحریم‌ها عبور از کشاورزی سنتی و استفاده از سیستم‌های نوین در این حوزه است.

وی با اشاره به اینکه در سال‌های آتی تولید غذای کشور بر عهده‌ی استان‌ها شمالغرب کشور خواهد بود افزود: از این رو توسعه و گسترش شهرک‌های گلخانه‌ای و کشت عمودی با همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان موضوعی ضروری و در همین راستا وزارت کشاورزی بر سرمایه‌گذاری روی طرح‌های گلخانه، دامپروری و صنایع تبدیلی تاکید ویژه دارد.

معاون جهاد کشاورزی با بیان اینکه مشوق‌هایی برای این منظور در نظر گرفته گفت: واگذاری شرایطی زمین با اقساط ۳ تا ۵ ساله، قرار گرفتن سند در اختیار سرمایه‌گذار پس از اتمام طرح و همچنین اتخاذ مشوق‌های ویژه برای طرح‌های زودبازده از جمله عوامل ترغیب برای سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی است.

اسکندری با اشاره به وجود بزرگترین گلخانه کشور به مساحت ۱۶۰۰ هکتار در استان اردبیل ادامه داد: ۳۵۰ هکتار از این مساحت به بهره‌برداری رسیده و ۱۲۰۰ هکتار نیز در مرحله واگذاری و سازه است و با تحقق اهداف توسعه‌ای ایجاد شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتی به مساحت ۲ هزار ۵۰۰ هکتاری دیگر که با تلاش استاندار اردبیل در مرحله عملیاتی شدن است استان اردبیل به قطب شهرک‌های گلخانه‌ای کشور تبدیل خواهد شد.

وی افزود: توسعه این شهرک‌ها علاوه بر افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی، مصرف بهینه انرژی‌ها از جمله آب، برق و انرژی را نیز رقم زده و همچنین در تامین امنیت غذایی کشور نیز نقش پررنگی خواهد داشت.

پربازدیدترین آخرین اخبار